fbpx Skip to main content

Funktionsavtal Mätsystem

Norsecraft Geo Position AB erbjuder funktionsavtal för ert Mätsystem. Avtalet innefattar årlig service och funktionskontroll av utrustningen, rabatt på reservdelar och på hyrespris för utrustning vid service, samt prioriterat användarstöd via internet, e-post och telefon. Norsecraft Geo Positions personal har mångårig erfarenhet av GNSS, mätteknik, radioteknik samt programvaror för stat, kommun samt bygg och anläggning. All den kunskapen är en garant för att systemen vi levererar fungerar på avsett vis och att användaren får den hjälp som behövs för en fungerande arbetsdag i fält.

Service och funktionskontroll
• En fullständig genomgång, funktionskontroll och kalibrering av Mätsystem per kalenderår
• Fri uppgradering av firmware på Mätsystem vid årlig service.
• Rabatt på reservdelar vid reparation 10% (ej förbrukningsartiklar som t.ex. batterier etc.)
• Rabatt vid hyra av system.
• Support via telefon, mail samt fjärrsupport.

Support
Norsecraft Geo Positions supportavdelning lämnar kvalificerad support under arbetstid mellan kl. 07:30–16:30, lunchstängt kl. 12:00-13:00.

Support via hemsida, e-post och telefon. Program, manualer, uppdateringar, serviceanmälan samt övrig information finns på hemsidan under support.

Norsecraft Geo Positions serviceverkstäder är lokaliserade i Stockholm och Göteborg.

Teckna avtal
Vill du teckna funktionsavtal eller har frågor, vänligen kontakta vår supportavdelning på telefon 0771-23 24 40 eller maila till support@norsecraftgeo.se