Vi söker drivna säljare till Stockholm södra samt Skåne

Norsecraft Geo AB satsar nu på att växa och vi söker därför säljare med erfarenhet av maskinstyrning. Vi söker främst säljare till Skåne & Stockholm södra.

I jobbet som säljare på Norsecraft Geo AB ingår både att underhålla och utveckla befintliga kunder och uppsökande nyförsäljning. Detta ställer krav på både kundfokus/kundomtanke, driv, initiativ, självständighet, målinriktning, resultatfokusering och en säljande social kompetens.

Arbetet innebär ett stort mått av eget ansvar, frihet och självstyrning men också samarbete med säljledning, andra säljare och supporttekniker.

Du har dokumenterad flerårig framgångsrik erfarenhet av uppsökande försäljning, från maskinkontroll branschen. Till din hjälp kommer du att ha kollegor med stort kunnande inom de produkter du säljer liksom support och coaching från säljchef och VD. Norsecraft satsar även mycket på kompetensutveckling och du kommer därför erbjudas möjlighet att gå olika relevanta utbildningar.

Det är ett krav att du har erfarenhet av entreprenadbranschen, viktigt är också att du har rätt personlighet, lätt för att lära, genuint gillar kundkontakter och, inte minst, brinner för utmaningen och genomförandet i uppsökande försäljning.

Vi erbjuder inte bara konkurrenskraftig lön, tjänstebil och generösa villkor utan även möjligheten att bli en del i ett sammansvetsat gäng som prestigelöst hjälps åt och hugger in där det behövs.

Kontoret ligger i Sollentuna & Höör och arbetsområdet är i första hand Skåne & södra Stockholmsregionen.

Frågor besvaras av Per Westerberg 070-416 07 18.
Skicka din ansökan (CV och personligt brev) till per.westerberg@norsecraftgeo.se